Четвер, 02.05.2024, 22:53
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 05
У середу, 4 грудня, екологічна агітбригада «Зелена команда» виступила на районному конкурсі – огляді екологічної творчості школярів. Юні екологи Градовенко Юлія, Рульова Владислава, Біжко Юлія, Лисенко Аліна, Копиленко Анна, Бебих Валерія, Вовк Анна, Співаченко Ольга, Богатчук Василь, Свирид Кирило, Колодченко Оксана та Єрмакова Анастасія у своєму виступі розкрили проблеми охорони природи та збереження первоцвітів нашого краю. Авторські вірші, мелодійні пісні, яскраві костюми та оптимістичний настрій учасників забезпечили успіх команди. Підготували виступ вчителі біології Пушко Інна Володимирівна та Лаврінець Ольга Олександрівна.
Переглядів: 576 | Додав: Inna | Дата: 05.12.2013

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом, тому саме питання здорового способу життя, профілактика шкідливих звичок, роз’яснення учням причин і шляхів зараження на ВІЛ - інфекцію та профілактика цього захворювання серед молоді були актуальними під час проведення годин спілкування. Класні керівники та вчителі знову нагадали учням, що здоров’я – одна з найбільших цінностей людини, тож треба дбати про нього змолоду!
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 389 | Додав: Inna | Дата: 05.12.2013

Щорічно, починаючи з 2000 року, з 25 листопада до 10 грудня в Україні проводиться Всеукраїнська акція «16 Днів проти насильства». В ці дні органи державної влади, громадські організації, пересічні громадяни зосереджують увагу на важливості подолання проблеми насильства в українському суспільстві. Основними завданнями Акції є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, проти жорстокого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства, інформування населення про шляхи вирішення проблем. Під такою назвою 5 грудня пройшла година спілкування для учнів 5В класу, а підготувала та провела її класний керівник Щукіна Катерина Іванівна.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 930 | Додав: Inna | Дата: 05.12.2013