П`ятниця, 03.05.2024, 05:48
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 20
   Таку назву носить щорічний районний конкурс декоративно-прикладного та природоохороного спрямування. Його мета: розкрити дитячу творчість, показати альтернативні способи прикрашання новорічних свят, а найголовніше привернути увагу до проблем збереження лісових красунь. В цьому році активними учасниками конкурсу стали: Крошка Даря, Гордієнко Кіріл (1А клас), Рак Альона, Басараб Віка, Головій Ліза, Веремчук Віка, Коваль Кіріл, Захарченко Єгор, Баранова Валерія, Саджениця Дмитро, Кузнєцов Сергій (1Б клас), Ремез Юлія, Дяченко Світлана, Петровський Руслан, Гладченко Крістіна, Андрейченко Катерина, Пустовіт Карина (2А клас), Гайдар Софія (2Б клас), Бакуменко Ростик, Євдокімов Нікіта, Болдирєва Аліна (3А клас), Гаркуша Віка, Сітало Антон, Сорока Богдан (3Б клас), Крошка Ілля, Тян Коля (4А клас), Швидун Аріна, Якимащенко Олександр, Пурас Уляна, Петренко Кіріл, Шер ... Читати далі »
Переглядів: 504 | Додав: Inna | Дата: 20.12.2013

   Учні нашої школи прийняли участь в благодійній акції «Назустріч Мрії» ініційованій Міжнародним Благодійним Фондом «Сильні духом». Ця акція спрямована допомогти онкохворим дітям. Це страшна хвороба, від якої не застрахований ніхто. Ми повинні цінувати своє міцне здоров'я і допомагати тим, кому це потрібно. Учнівське самоврядування донесло до дитячих сердець важливість цього доброго вчинку! Як подяку за свій щедрий внесок діти отримували паперових янголів, які нагадуватимуть їм про добру справу. Жоден учень не залишився байдужим та виявив своє співчуття хворим дітям. Особливо хочеться відмітити учня 10А класу Верболоза Романа та учня 2Б класу Харченка Максима. Їх внесок склав значну частину зібраних коштів. Зібрані кошти в сумі 410 гривень будуть перераховані на рахунок акції т ... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: Inna | Дата: 20.12.2013

   Незабаром настануть Новорічні свята. Електричні прикраси, феєрверки та бенгальські вогні несуть в собі небезпеку. Щоб попередити негаразди, ще раз нагадати про заходи протипожежної безпеки та ознайомити учнів із професією рятівника, завітали у школу працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Вони розповіли про надзвичайні ситуації в районі, продемонстрували роботу пожежно-технічного озброєння, дозволили приміряти костюм рятівника. Цікава зустріч не залишила байдужими учнів, була змістовною та пізнавальною.
Переглядів: 314 | Додав: Inna | Дата: 20.12.2013

   Напередодні Дня Святого Миколая у школі пройшла благодійна акція «Діти-дітям». Уже не перший рік учні нашої школи беруть у ній активну участь. Усі зібрані подарунки отримають учні Василівського інтернату до свята. Особливо хочеться відмітити учнв 11-А, 11-Б та 9-В класу, які не залишилися осторонь проблеми дефіциту зимового взуття у дітей-сиріт та власним коштом придбали для Одікієнка Сергія та Пивоварової Катерини чобітки. Хочеться особливо відзначити Данилевську Наталю Миколаївну, яка особисто прийняла активну участь у цій благодійній акції. Усі учні нашої школи проявили співчуття дітям, які ростуть без батьків. Кожен допоміг по-можливості. Велике спасибі вам, люди з великим серцем!
Переглядів: 572 | Додав: Inna | Дата: 20.12.2013

   Гарне, яскраве дійство відбулося в школі у День Святого Миколая. Його підготувала класний керівник 5А класу Волощенко Наталія Миколаївна разом зі своїми вихованцями. Як про свято мовиться в легендах, на сцені почергово з’являлися персонажі дійства: батько, мати, син… Поява лихого чорта із різками неабияк налякала першокласників, які були глядачами на святі. Вберегли дітей від різок янголята – чудові небесні створіння. Публіка привітно зустрічала юних акторів, які натхненно виконали свої ролі. Головний персонаж – Миколай із подарунками! Адже його так чекали малюки!
    Вдячні глядачі свої вітання артистам передали у вигляді побажань. Саме так була оцінена чудова гра юних аматорів їхньою першою вчителькою О ... Читати далі »
Переглядів: 425 | Додав: Lubov | Дата: 20.12.2013

   Святий Миколай-Чудотворець належить до найвизначніших святих християнської церкви. Його люблять і вшановують у багатьох країнах світу. З особливим нетерпінням чекають на день пам'яті святителя діти - бо для них то означає веселе свято й подарунки.
    Темної зимової ночі з 18 на 19 грудня Святий Миколай сходить із небес до українських малюків, звідки він бачить і знає, як поводяться діти цілий рік. Вранці чемні діти знаходять під подушками подарунки, які підкладає «нічний гість».
Гарну несподіванку для дітей влаштували батьки 1Б класу разом із вчителькою Кулик Любов’ю Вікторівною, казково прикрасивши класну кімнату. Тищенко Тетяна Григорівна порадувала учнів 4Б ялинкою, яку виготовила власноруч. Жодного класу не ... Читати далі »
Переглядів: 385 | Додав: Lubov | Дата: 20.12.2013

   У попередніх новинах повідомлялося про конкурси різної номінації, які об’єднувала тема "Олімпійський рух: історія та сьогодення", де було названо імена переможців. У вівторок, 17 грудня, на лінійці вручено грамоти переможцям із числа учнів початкових класів. Нагороди отримали й призери та учасники конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Учнів середньої школи привітали на виховних годинах.
Переглядів: 449 | Додав: Lubov | Дата: 20.12.2013