Понеділок, 29.04.2024, 10:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 25

  На базі Василівської середньої загальноосвітньої школи-інтернату відбулися обласні зональні змагання за програмою «Основ захисту Вітчизни», де виступила збірна команда Солонянського району (керівник – Сергієнко В.Г.), представлена кращими юнаками, які виявили основні якості справжнього воїна на районних змаганнях. До складу збірної увійшли юнаки й нашої школи – Купрій Богдан та Трещов Євген. Перемога на обласних зональних змаганнях дала путівку на участь у фінальному обласному турнірі, який відбудеться 7 травня в місті Дніпропетровську. Вітаємо збірну команду Солонянського району, зокрема учнів нашої школи Купрія Богдана та Трещова Євгена. Сподіваємося побачити їх на вищій сходинці й у фінальному турнірі.

Переглядів: 406 | Додав: Lubov | Дата: 25.04.2015

Життя - це здоров’я, скористайся ним.
Життя - це краса, милуйся нею.
Життя - це багатство, не розтрать його.
Життя - це скарб, бережи його.
Життя - це мрія, здійсни її.
Життя - це пісня, доспівай її.
Життя таке чудове, не згуби його.
Це твоє життя, борись за нього!

   До цього закликала протягом усього свого виступу агітбригада Солонянської СЗШ №1 конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Склад команди – різновіковий: учні 6, 10 класів. Ілляшенко Антон, Рудим Анна, Под’ячева Єлизавета, Єрмакова Анастасія, Корота Тетяна, Татара Діана, Щербина Анна продемонстрували яскравий виступ-флешмоб, який пропагував здоровий спосіб життя. Адже людина – сама творець свого здоров’я.
   Агітбригаду готували вчитель основ здо ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: Lubov | Дата: 25.04.2015

Юнаки Солонянської СЗШ №1 2002 року народження взяли участь у зональному обласному турнірі Всеукраїнських змагань з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч». Це право вони вибороли на фінальних районних змаганнях, не залишивши жодного шансу своїм суперникам. Нелегкими видалися спортивні баталії на футбольному полі обласного центру, адже довелося зустрітися з командами спортивних шкіл міста Дніпропетровська. Тренер нашої збірної Дмитрієв Павло Михайлович не ставив перед хлопцями захмарних завдань, а виступити гідно вони зуміли, з чим і вітаємо спортсменів та керівника команди.

Переглядів: 344 | Додав: Lubov | Дата: 25.04.2015