Понеділок, 29.04.2024, 04:10
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 30

Сьогодні відбулася цікава зустріч учнів 4А класу з місцевою поетесою Валентиною Олексіївною Матвійчук. Вона читала дітям свої вірші, що відображають проблеми сьогодення - про мир на Україні, про солдатських матерів, про необхідність вчитися і здобувати освіту. У теплому спілкуванні учні розповідали Валентині Олексіївні про свої успіхи, шкільні справи, а також декламували твори українських поетів. Хочеться висловити слова подяки класному керівнику 4А класу Скулінець Галині Володимирівні, яка організувала таку приємну й змістовну зустріч, а Валентині Олексіївні побажати міцного здоров’я, нових ідей та творчої наснаги.

Переглядів: 424 | Додав: Inna | Дата: 30.04.2015

29 квітня відбувся пісенний марафон патріотичної пісні. Учні 6Б класу Єрмакова Настя, Данилевська Настя, Співаченко Ольга, Вовк Анна та Якимчук Максим разом з учителем музичного мистецтва Гандрабуровою Юлією Вікторівною взяли участь у районному заході, виконавши пісню «Люблю я Україну».

Переглядів: 404 | Додав: Inna | Дата: 30.04.2015

У вівторок, 28 квітня, учні та вчителі нашої школи взяли участь у районному конкурсі пошуково-дослідницьких робіт «Народна пам’ять: XXI століття. Подвигу жити в віках». Макієвська Тамара Юріївна та гуртківці підготували роботу «Родинна пам’ять про війну», в якій розповідається про подружжя Івана Петровича і Марії Яківни Макієвських з Солоного та їх героїчне життя. Представили роботу на конкурсі учениці 10Б класу Біжко Юля, Соломко Альона та Рульова Влада.

Переглядів: 359 | Додав: Inna | Дата: 30.04.2015