Субота, 27.04.2024, 09:27
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 14

Багато патріотів нашої держави захищають свободу та незалежність України. Серед них – батьки учнів нашої школи. Зустрічі із воїнами АТО завжди чекають школярі: і випускники, і найменші учні. Тому для своїх вихованців, учнів 1-В класу, Сіліверстова Людмила Вікторівна організувала зустріч із татусем Федорова Станіслава, героєм, воїном АТО - Андрієм Миколайовичем.
Детальну розповідь читайте на сторінці сайту «Каталог статей».

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 397 | Додав: Lubov | Дата: 14.10.2015

9 жовтня, в День психічного здоров'я, в Солонянській СЗШ № 1 шкільний психолог Крижовець Ірина Григорівна провела низку заходів. Учні 1 - 4 - х класів охоче взяли участь у виставці малюнків "Я щасливий", потім усі жваво її обговорювали. Особливо вразили малюнки першокласників про свої сім'ї та школу. Можна зробити висновок, що адаптація пройшла успішно. Учні старших класів залишали свої поради на імпровізованому "Дереві порад" "Що потрібно робити для того, щоб бути психологічно здоровим". Старшокласникам було запропоновано самостійно відстежити за допомогою тестування рівень свого психологічного здоров'я. Багато учнів скористалися скринькою довіри "Лист психологу".

Переглядів: 431 | Додав: sherstiuk | Дата: 14.10.2015

08 жовтня 2015 року у Солонянській СШ №1 відбувся  семінар для вчителів, які викладають інформатику  у початкових класах на тему «Впровадження в навчально-виховний процес нових державних стандартів та нової програми з інформатики». Координатором організації та проведення семінару була Миргородська Любов Миколаївна, заступник з навчально - виховної роботи. Учасників семінару  гостинно зустріли учні та педагоги школи. З вітальним словом звернулася до гостей  директор  школи Шерстюк Н.О. Педагоги відвідали урок у 4 класі на тему: «Т ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: sherstiuk | Дата: 14.10.2015