Субота, 27.04.2024, 09:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 15

15 жовтня відбулася незабутня зустріч учнів школи із захисником територіальної цілосності нашої країни, колишнім випускником Олійником Сергієм Юрійовичем. Сергій закінчив Солонянську СЗШ № 1 в 2006 році із золотою медалю, навчався в Дніпропетровському аграрному університеті, працював у рідному селищі. Коли отримав повістку з воєнкомату, невагаючись, пішов служити до лав української армії. Вже вісім місяців Сергій несе службу в зоні АТО, в м.Волноваха. Зустріч з рідною школою, вчителями, учнями зворушила солдата, але найбільше вражень викликала у школярів. Вони розпитували про побут, службові обов'язки, армійські стосунки солдат. Дітей цікавила ситуація на сході країни та дотримання мирних домовленостей обома сторонами. Також учні привітали Сергія зі святом, передали сво ... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: Inna | Дата: 15.10.2015

Другий рік поспіль День Українського козацтва відзначається у школі веселими конкурсами і розвагами. Сьогодні в актовій залі відбулося пізнавально-розважальне свято "Ми - нащадки козацької слави" для учнів 5-6 класів. Цікаві вікторини, пізнавальні завдання, вправи на влучність і пісенний марафон лише підтвердили, що ми дійсно нащадки славних козаків. Найкмітливішими стали учні 5Б класу (класний керівник Полятикіна Любов Павлівна), найспритнішими - учні 6В класу (класний керівник Копиленко Альона Олександрівна), найдружнішим класом визнаний (класний керівник Колосова Ірина Валеріївна), найзавзятішими були учні 6Б класу (класний керівник Ф ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: Inna | Дата: 15.10.2015

14 жовтня колектив школи прийняв активну участь у районному заході, приуроченому потрійному святу: Дню захисника України, Дню Українського козацтва та святу Покрови. До Вашої уваги ФОТОФІЛЬМ про свято. Учні та батьки 7А, 7Б, 7В та 6А класу та їх класні керівники Волощенко Наталія Миколаївна, Купрій Оксана Миколаївна, Щукіна Катерина Іванівна, Колосова Ірина Валеріївна забезпечили багатий та різноманітний стіл достатку. Народні українські страви можна було скуштувати та придбати на благодійному ярмарку. Також в цей день відбулася посвята в джури. Шкільна команда "Патріот" гідно представила навчальний заклад і буде захищати честь школи у подальших змаганнях.

Переглядів: 395 | Додав: Inna | Дата: 15.10.2015

В ході тижня патріотичного виховання серед учнів 7-х класів відбулися спортивно-пізнавальні змагання присвячені Дню захисника Вітчизни «Україна – мати. Вмій її захищати». Три команди 7А, 7Б та 7В класів змагалися у кмітливості, спритності, вправності. На станції "Історична" учні проявляли свої знання з історії козацтва, на "Природничій" зупинці - дізнавалися, які рослини входили до українського віночка, на станції "З народних джерел" учасникам було запропоновано закінчити народні прислів'я та приказки. Другий етап - спортивні змагання - включали вправи на влучність, спритність, витривалість та силу. Звання самого кмітливого класу отримала команда "Козачата" 7А класу, самого спритного класу команда "Козацький оселедець" 7Б класу, команда 7В класу "Козацька мрія" визнана як самий зав ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: Inna | Дата: 15.10.2015