Вівторок, 07.05.2024, 17:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 04

   Відповідно до плану роботи школи 29 квітня відбувся День цивільного захисту. Задачею заходу було проведення спеціального об’єктового тренування з питань цивільного захисту (планове протипожежне тренування). Проведено ряд заходів з метою перевірки та закріплення теоретичних знань, умінь і навичок із цивільного захисту школярів: конкурси малюнків «Щоб не потрапити в біду», виховні заходи, уроки-практикуми, уроки із використанням мультимедійної презентації «Вогонь – друг, вогонь – ворог», конкурси та змагання, огляд і спеціальні навчання з невоєнізованими формуваннями. Відпрацьовано дії по евакуації учнів, вчителів та працівників школи при отриманні сигналу «Увага всім!».
   Збалансовані дії всіх ланок забезпечили належне виконання поставл ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: Lubov | Дата: 04.05.2016

   Завершення навчальної програми курсу «Захист Вітчизни» щороку проходить у вигляді військово-польових зборів для юнаків та медичної практики для дівчат.
   Програма навчально-польових зборів розрахована на 18 годин, які проводяться протягом трьох днів наприкінці навчального року на завершальному етапі вивчення курсу допризовної підготовки. Ці заняття проводяться з метою практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок учнів, набутих протягом двох попередніх років.
   Цього року збори проходили у період з 20 по 22 квітня. Місцем проведення навчально-польових зборів була зона відпочинку у районі Геройського ставка. У ході їх проведення юнаки в повній мірі змогли виявити справжні якості воїна: силу, витри ... Читати далі »

Переглядів: 629 | Додав: Lubov | Дата: 04.05.2016

  5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України розміщені на інформаційних сторінках учасників тестування.

Увага! Допуск учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в ... Читати далі »
Переглядів: 455 | Додав: sherstiuk | Дата: 04.05.2016