Вівторок, 07.05.2024, 18:23
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 28

   Літо – чудова пора року для дітей. Після напружених навчальних тижнів розпочалися довгоочікувані літні канікули. Школярі завчасно спланували свій відпочинок. Чи не помилилися вони, обравши червень для домашнього відпочинку? Є прекрасна нагода «зустрітися» із літом у Великій Сонячній Системі. Допоможе у цьому наш пришкільний оздоровчий табір «Сонечко». Кожного дня на учнів чекатимуть дивовижні мандрівки:
Галактика Дитинства
Політ до Сонечкової системи
Планета яскравих фарб і веселої музики
Зоопланета
&bull ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Lubov | Дата: 28.05.2016

  Першого вересня 2012 року гостинно відчинилися двері у світ знань для першокласників. У них з'явилися новий дім – школа, нова сім'я – однокласники та вчителі. Від першого до четвертого класу завжди були поряд ласкаві, привітні, терплячі вчителі Зеленіна Оксана Вадимівна, Бакуменко Валентина Василівна, Красавіна Людмила Михайлівна, які допомагали пізнати прекрасний та неповторний світ, історію та культуру українського народу, навчили читати, писати, рахувати. Чотири роки батьки разом із дітьми вчили літери і здавали техніку читання, ремонтували парти і брали участь у святах.
  «Прощання з початковою школою» – велике свято шкільної родини: дітей, батьків, учителів. Учні демонстрували свої таланти у декла ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Lubov | Дата: 28.05.2016

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо Вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
Г ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: sherstiuk | Дата: 28.05.2016

    Вогонь дарує людям світло,
    Вогонь дарує їм тепло,
    Коли б тепло і світло зникли,
    Життя б на світі не було.
   Але, на жаль, вогонь приносить людям не тільки радість. Коли з ним неправильно поводитись, він може стати злим ворогом.
   Такими рядками розпочалася акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
   Захід відбувся на спортивному майданчику школи. Учні з цікавістю розглядали пожежний автомобіль, який неодноразово доводилося бачити на вулицях селища. Школярі почули розповідь про незамінного помічника рятівників, побачили його роботу в дії.
   До уваги школярів – показовий виступ відділення з подачею вогнегасних речовин. Учні не тільки спог ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: Lubov | Дата: 28.05.2016