Вівторок, 07.05.2024, 20:06
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 28 » Прощання з початковою школою
22:03
Прощання з початковою школою

  Першого вересня 2012 року гостинно відчинилися двері у світ знань для першокласників. У них з'явилися новий дім – школа, нова сім'я – однокласники та вчителі. Від першого до четвертого класу завжди були поряд ласкаві, привітні, терплячі вчителі Зеленіна Оксана Вадимівна, Бакуменко Валентина Василівна, Красавіна Людмила Михайлівна, які допомагали пізнати прекрасний та неповторний світ, історію та культуру українського народу, навчили читати, писати, рахувати. Чотири роки батьки разом із дітьми вчили літери і здавали техніку читання, ремонтували парти і брали участь у святах.
  «Прощання з початковою школою» – велике свято шкільної родини: дітей, батьків, учителів. Учні демонстрували свої таланти у декламуванні, у співах, танцях, грі на музичних інструментах, інсценізації, за що отримували гучні дружні оплески глядачів.
   В очах учителів початкових класів відбивався смуток, бо їхні вихованці підросли, змужніли, помудрішали, і на них чекає нове життя з іншими учителями.
   Щиро і ласкаво взяли майбутніх п’ятикласників у свої обійми класні керівники Папченко Ірина Сергіївна, Гандрабурова Юлія Вікторівна, Шава Інна Владиславівна.

Переглядів: 485 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/1