Вівторок, 07.05.2024, 11:14
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 21 » Тиждень безпеки життєдіяльності учнів
23:46
Тиждень безпеки життєдіяльності учнів
З 15 по 19 вересня в Солонянській середній загальноосвітній школі №1 проходив тиждень безпеки життєдіяльності. Різноманітні виховні заходи, які проходили в цей час, були спрямовані на формування в учнів знань про правила безпечної поведінки вдома, на вулиці, на дорозі. В усіх класах пройшли бесіди, лекції, обговорення основних правил вуличного та дорожнього руху, поводження з вогнем, з електро- та газоприладами.
Учні 2Б, 3Б, 3В, 4А та 4Б класів взяли активну участь в конкурсі малюнків «Щоб не трапилося біди правил безпеки дотримуйся ти».
П’ятикласники разом з класним керівником Колосовою Іриною Валеріївною підготували та провели виховну годину на тему «Дорога від школи додому». Учні 5А класу активно обговорювали ситуації, що можуть виникнути на дорозі, вивчили правила пішоходів. Переглянули презентацію з БЖД «Бережи себе, дитино!» учні 5В клас (класний керівник Копиленко А.О.) Учні 7А класу (класний керівник Овдієнко Л.О.), 7Б класу (класний керівник Баглай В.Г.) та 6В класу (класний керівник Щукіна К.І.) провели інформаційний дайджест «Знай. Пам’ятай. Дотримуйся»: знай способи безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях; пам’ятай, що ці знання допоможуть зберегти здоров’я та життя; дотримуйся правил задля збереження власного життя та життя інших людей.
Неабиякий інтерес в учнів 5-6 класів викликала зустріч з інспектором відділення ДАЇ Педан Миколою Миколайовичем. Правоохоронець надав змістовну й корисну інформацію щодо попередження порушень правил дорожнього руху, розповів учням про причини виникнення дорожньо-транспортних пригод, їх наслідки, відповів на запитання учнів.
Протягом тижня у вестибюлі школи діяла виставка дитячих малюнків «Ми обережні – дорога безпечна» ( 5А, 5Б, 5В, 6А, 6В, 7А та 7Б класи). Учні 9А, 9В, 10Б класів виготовили буклети та бюлетені «Безпека у житті – життя у безпеці».
Вчителі української мови написали з учнями диктант про профілактику вірусного гепатиту та його поширення в навчальному закладі.
З початком нового навчального року така робота стала актуальною і необхідною для учнів та їх батьків.
Переглядів: 362 | Додав: Inna | Рейтинг: 5.0/2