Середа, 08.05.2024, 00:44
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 21
З 15 по 19 вересня в Солонянській середній загальноосвітній школі №1 проходив тиждень безпеки життєдіяльності. Різноманітні виховні заходи, які проходили в цей час, були спрямовані на формування в учнів знань про правила безпечної поведінки вдома, на вулиці, на дорозі. В усіх класах пройшли бесіди, лекції, обговорення основних правил вуличного та дорожнього руху, поводження з вогнем, з електро- та газоприладами.
Учні 2Б, 3Б, 3В, 4А та 4Б класів взяли активну участь в конкурсі малюнків «Щоб не трапилося біди правил безпеки дотримуйся ти».
П’ятикласники разом з класним керівником Колосовою Іриною Валеріївною підготували та провели виховну годину на тему «Дорога від школи додому». Учні 5А класу активно обговорювали ситуації, що можуть виникнути на дорозі, вивчили правила пішоходів. Переглянули презентацію з БЖД «Бережи себе, дитино!» учні 5В клас (класний керівник Копиленко А.О.) Учні 7А класу (класний керівник Овдієнко Л.О.), 7Б класу (класний керівник Баглай В.Г.) та 6В кл ... Читати далі »
Переглядів: 362 | Додав: Inna | Дата: 21.09.2014

Про мир і добробут на землі мріють люди з давніх-давен, стільки ж живе у серцях чарівна мрія про щасливе майбутнє. Лише коли панує мир - можуть здійснитись усі найзаповітніші прекрасні мрії людини, її надії і помисли, тоді кожен може реалізувати себе повністю, розкрити свої здібності і таланти.
У суботу, 20 вересня, учні нашої школи долучилися до Всеукраїнської акції «Голуб миру», що проходила під гаслом «Право народів на мир». Зранку біля школи зібралися учні та вчителі, щоб виявити своє прагнення зберегти мир та злагоду в родині, країні та на планеті. Старші учні виготовили плакати, та малюнки, із закликом до мирного життя, молодші школярі тримали в руках символи миру – паперових голубочків. Такими ж птахами прикрасили вестибюль школи. Зі сцени лунали святкові слова, пісні про рідну Україну, її процвітання під мирним небом. З вітальним словом до всіх прис ... Читати далі »

Переглядів: 737 | Додав: Inna | Дата: 21.09.2014