Понеділок, 29.04.2024, 17:19
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 19

Захопливою та невимушеною була зустріч учнів 7А, 7Б та 7Вкласів з представниками громадської організації “Фенікс” Євтушенко Лялею Валентинівною та Кулик Людмилою Олександрівною. Волонтери розповіли про свою діяльність у нашому селищі, представили фотографії та матеріали про воїнів, які віддали своє життя за мир і спокій у країні, ознайомили дітей та вчителів з акціями та заходами, що плануються найближчим часом. Учні передали для солдат речі першої необхідності, теплі речі, смачні гостинці. Та найбільш цінними стали листи, вірші і малюнки, які підготували для захисників маленькі патріоти.

Переглядів: 387 | Додав: Inna | Дата: 19.11.2015

Україна протягом цього року з нагоди 150-річчя з дня народження урочисто вшановує пам’ять митрополита Української Греко-Католицької церкви Андрея Шептицького. Для українського народу є нагода згадати та вшанувати не просто церковного ієрарха, а й політичного та громадського діяча, щедрого мецената в галузі освіти, культури, поборника людських прав і гідності. У складні часи боротьби за українську державність його подвижницька релігійна, просвітницька і доброчинна діяльність духовно гуртувала націю та сприяла збереженню її самобутності. Головна мета його життя – створення на засадах християнської церкви соборної України, яка забезпечила б розквіт нації. У нашій школі пройшли бібліотечні читання “Уроки мудрості. Уроки життя”, які підготувала і провела Холодна Раїса Євгенівна. Під час цих заходів діти ознайомилися з життєвим шляхом ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 410 | Додав: Inna | Дата: 19.11.2015

Цікавою та незабутньою була зустріч учнів 2А, 3А та класів з випускником нашої школи а нині воїном АТО Голубом Максимом. Діти з захопленням слухали розповідь бійця про нелегку службу солдатів, щоденні подвиги захисників в ім'я свого народу. Слухаючи дитячі вірші та пісні про мир, щасливе дитинство, велич рідної країни, Максим завірив, що воїни, навіть ціною свого життя, відстоять мир та спокій у державі, її єдність. Учні висловили свої переконання бути сильними, сміливими, витривалими та добре навчатися у школі і засвідчили причетність до голосу всього українського народу: “Ми за мир! Ні — війні!" Підготували та провели зустріч класні керівники Голуб Людмила Олександрівна, Кулик Любов Вікторівна та Олех Любов Іванівна.
Переглядів: 398 | Додав: Inna | Дата: 19.11.2015