Понеділок, 29.04.2024, 19:13
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 30

З 1 грудня до департаментів освіти і науки обласних державних адміністрацій розпочнеться доставка підручників для учнів 4 та 7 класів. Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Квіт під час проведення засідання Колегії МОН.

За словами міністра, книжкові бази в регіонах готові до прийому та відвантаження підручників.

"Міністерство здійснило всі необхідні організаційні заходи, щоб прискорити видання нових підручників. Зокрема, завершено тендерні процедури закупівлі підручників, укладено угоди з видавництвами на друк великотиражних видань для учнів 4 і 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською та російською мовами", - зазначив Квіт.

Міністр повідомив, що сьогодні на черзі підписання договорів на видання перекладених підручників для учнів шкіл з навчанням мовами національних меншин та для дітей з особливими освітніми потребами.

< ... Читати далі »
Переглядів: 435 | Додав: sherstiuk | Дата: 30.11.2015

  Всеукраїнська вікторина "Знавець олімпійського спорту" серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів проходить у рамках освітнього проекту "Хай олімпізм життєвим стане кредом". Конкурс проводиться у двох вікових групах:
• початкова школа -1-4 класи;
• середня школа - 5-9 класи.
   Завданнями конкурсу є формування уявлення учнів про олімпійський рух у світі та, зокрема, в Україні, сприяння вихованню почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів, які гідно представляють нашу державу на міжнародних змаганнях найвищих рівнів.
   26 листопада в комп’ютерній лабораторії відбулися конкурсні змагання серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Солонянського району. Виборювали звання кращого знавця 19 школярів ... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: Lubov | Дата: 30.11.2015