Понеділок, 29.04.2024, 11:56
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 24 » Бути гідними слави героїв
00:24
Бути гідними слави героїв

21 листопада минає друга річниця Революції гідності. У цей день суспільно активні громадяни згуртувалися на київському майдані Незалежності, щоб вибороти право жити у вільній, справедливій, демократичній і заможній країні. Відзначили День Гідності і Свободи учні та вчителі нашої школи.
Класний керівник 6В класу Копиленко Альона Олександрівна провела літературно-пізнавальний захід «Україна починається з мене». Учні читали вірші, відповідали на запитання вікторини, виготовили дерево побажань. На знак єдності і незламності українського духу, шестикласники створили коло єднання, взявшись міцно за руки. Учні 8А та 8Б класу (класні керівники Овдієнко Ліана Олександрівна, Баглай Валентина Георгіївна) провели урок пам’яті «Тернистий шлях до свободи», в ході якого пригадали хронологічні події листопада-лютого 2013-2014 років.
Вшануванню стійкості, мужності і патріотизму громадян нашої країни, які виступили на захист своєї людської і національної гідності, державницьких інтересів України, її європейського вибору була присвячена лінійка-реквієм «Герої не вмирають», яку підготували і провели класні керівники Дубовик Юлія Павлівна, Давидова Наталія Володимирівна та учні 10–х класів.
Активно долучилися до збору інформації про учасників АТО, земляків, що загинули та оформлення стенду старшокласники і вчителі Черевата Ніна Андріївна, Гандрабурова Юлія Вікторівна, Макіївська Тамара Юріївна. Пам’ятати подвиг героїв означає бути гідними їх слави.

Переглядів: 410 | Додав: Inna | Рейтинг: 5.0/1