Понеділок, 29.04.2024, 18:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 13 » Зональні районні змагання за програмою основ "Захисту Вітчизни"
06:19
Зональні районні змагання за програмою основ "Захисту Вітчизни"

   11 листопада на базі Солонянської СЗШ №1 відбулися зональні районні змагання за програмою основ "Захисту Вітчизни". У змаганнях взяли участь команди восьми загальноосвітніх навчальних закладів. Із вітальними промовами до учасників звернулися Солонянський районний військовий комісар Дарменко П.Я., директор районного науково-методичного кабінету Шерстюк Б.В., директор Солонянського товариства сприяння оборони України Бітюков А.З., методист районного науково-методичного кабінету Шмигельський М.С. Вони побажали учасникам сили і витримки, наполегливості і стійкості на шляху до перемоги. Ці якості в повній мірі виявили у ході змагань команди шкіл району. До програми входили такі види: стрільба з пневматичної гвинтівки, підтягування на перекладині, метання "гранати" в ціль, згинання і розгинання рук в упорі на брусах, комплексна силова вправа.
Учні мали змогу потренуватися у збиранні та розбиранні автомату, що не входило до програми змагань, але зацікавило учасників та привернуло увагу глядачів-уболівальників, які були присутні на змаганнях.
   Команду нашої школи представляли юнаки: Онушко Іван, Ярохін Данило, Резинкін Едуард, Правило Олександр. Вони посіли друге місце, поступившись команді Василівської СЗШ-інтернату. Вітаємо наших учасників та викладача основ захисту Вітчизни Шерстюка Б.В. із виходом до фінальної частини змагань.

Переглядів: 432 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/1